ceramicstemă naţională a Moldoveisunflowervieambasadaambasada

Adresa Ambasadei:

str. Miglos 61 A
LT-08102, Vilnius
Lituania

Tel.: (+ 370 5) 260 79 14
E-mail: vilnius@mfa.gov.md

Pentru situații de URGENȚĂ, contactați Consulul Ambasadei la următorul număr de telefon mobil: +370 69698155Privatization

Centrul de Apel

E-services Registru Chamber

Activitatea curentă a ambasadei

Posibilitățile de exploatare a potențialului economic moldo-lituanian discutat la Vilnius cu Președintele Clubului Oamenilor de Afaceri din Lituania

Intensificarea cooperării moldo-lituaniene și exploatarea potențialului economic bilateral a fost discutat astăzi, 22 ianuarie 2019, de Ambasadorul Republicii Moldova la Vilnius, Serghei Mihov, cu fondatorul și președintele Clubului directorilor executivi „Vadovų Klubas”, Marija Gurskienė.

S-a făcut un schimb de opinii și idei cu privire la oportunitățile de aprofundare a cooperării moldo-lituaniene în domeniul comercial-economic și de extindere a contactelor între mediile de afaceri ai ambelor state. Totodată, s-a convenit continuarea cooperării Ambasadei cu Vadovų Klubas pentru impementarea mai multor acțiuni de interes comun în perioada următoare.

De menționat că, cifra totală de afaceri a companiilor reprezentate în Vadovų Klubas se ridică la circa 38% din PIB-ul Lituaniei, iar din cei 500 de membri ai rețelei jumătate sunt directori executivi, antreprenori și proprietari ai întreprinderilor lituaniene de top.